
Anu
Hopia
tutkimusjohtaja, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
PhD, research professor/food development
Linkit
Julkaisut
The effect of nutrition labels on lunch buffet consumption: a real-life experiment (2024)
British Food Journal
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Fantastic squeaks and where to find them: producing and analysing audible acoustics from leipäjuusto (2024)
Current directions in biomedical engineering
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Sensory characteristics of a place: The development of the Sensory Walk Questionnaire (2024)
Food Quality and Preference
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
BIODIFUL Politiikkasuositus : Luonnon köyhtyminen vaarantaa turvallisuutemme (2024)
(D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys )Food Neophobia Is Associated with Food Texture Pickiness and Lower Liking of Foods with Spongy Texture among Finnish Consumers (2023)
Proceedings
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Aesthetic emotions in a mixed reality gastrosonic experience : an exploratory study (2023)
Digital Creativity
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Reared in Recirculating Aquaculture System and during Depuration Based on Chemical and Sensory Analysis (2023)
Aquaculture Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Aesthetic emotions in a mixed reality multisensory experience with food crossmodally matched to music and visuals (2023)
Digital Creativity
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Simple ways to improve nutrient content and health profile in different types of foodservice products (2023)
Journal of Foodservice Business Research
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Micro-computed tomography shows silent bubbles in squeaky mozzarella (2023)
Current directions in biomedical engineering
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))