Baoru
Yang
professori, elintarviketieteet
PhD
Julkaisut
Flavonoid diversity in bitter and debittered seeds of Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) (2024)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Selecting autochthonous lactic acid bacteria for co-inoculation in Chinese bayberry wine production: Stress response, starter cultures application and volatilomic study (2024)
Food Research International
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Metabolomic Investigation of Brain and Liver in Rats Fed Docosahexaenoic Acid in Regio- and Enantiopure Triacylglycerols (2024)
Molecular Nutrition and Food Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Chemoenzymatic Synthesis of ABC-Type Enantiostructured Triacylglycerols by the Use of the p-Methoxybenzyl Protective Group (2024)
Molecules
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Lachancea thermotolerans fermentative metabolism is enhanced by chitosan under winemaking conditions (2024)
LWT - Food Science and Technology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effect of feed supplementation with docosahexaenoic acid in regio- and enantiopure triacylglycerols on gut metabolome and microbiota in rats (2024)
Food Bioscience
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Compositional characteristics of red clover (Trifolium pratense) seeds and supercritical CO2 extracted seed oil as potential sources of bioactive compounds (2024)
Food Innovation and Advances
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Potential of cyclodextrins in food processing for improving sensory properties of food (2024)
Food Innovation and Advances
(Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A2))
Lipid and volatile profiles of Finnish oat batches of pure cultivars : Effect of storage on the volatile formation (2024)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Influence of Dietary Triacylglycerol Structure on the Accumulation of Docosahexaenoic Acid [22:6(n-3)] in Organs in a Short-Term Feeding Trial with Mildly Omega-3 Deficient Rats (2024)
Molecular Nutrition and Food Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))