Baoru
Yang
professori, elintarviketieteet
PhD
Julkaisut
Lachancea thermotolerans fermentative metabolism is enhanced by chitosan under winemaking conditions (2024)
LWT - Food Science and Technology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Chemical and sensory characteristics of lingonberry (Vaccinium vitis-idaea) alcoholic beverages produced using Saccharomyces cerevisiae, Torulaspora delbrueckii and Metschnikowia pulcherrima yeasts (2024)
Food Bioscience
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Chemoenzymatic Synthesis of ABC-Type Enantiostructured Triacylglycerols by the Use of the p-Methoxybenzyl Protective Group (2024)
Molecules
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Compositional characteristics of red clover (Trifolium pratense) seeds and supercritical CO2 extracted seed oil as potential sources of bioactive compounds (2024)
Food Innovation and Advances
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
β-Lactoglobulin Separation from Whey Protein: A Comprehensive Review of Isolation and Purification Techniques and Future Perspectives (2024)
Journal of Dairy Science
(A1 Vertaisarvioitu data-artikkeli tieteellisessä lehdessä)
Effect of feed supplementation with docosahexaenoic acid in regio- and enantiopure triacylglycerols on gut metabolome and microbiota in rats (2024)
Food Bioscience
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Enzymatic acylation of cyanidin-3-O-glucoside with aromatic and aliphatic acid methyl ester : Structure–stability relationships of acylated derivatives (2024)
Food Research International
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Potential of cyclodextrins in food processing for improving sensory properties of food (2024)
Food Innovation and Advances
(Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A2))
Anthocyanins as natural bioactives with anti-hypertensive and atherosclerotic potential : Health benefits and recent advances (2024)
Phytomedicine
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)
Influence of Dietary Triacylglycerol Structure on the Accumulation of Docosahexaenoic Acid [22:6(n-3)] in Organs in a Short-Term Feeding Trial with Mildly Omega-3 Deficient Rats (2024)
Molecular Nutrition and Food Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))