Asiasana: ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi - teemana alkoholittomuus

Aika

11.12.2024 klo 16.45 - 18.45
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien...

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi - teemana ruokaperinteet

Aika

2.10.2024 klo 16.45 - 18.45
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien...

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi - teemana tomaatti

Aika

4.9.2024 klo 16.45 - 18.45
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien...

Hiililounas-hankkeen tulosseminaarissa esitellään tapoja sisällyttää kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle

03.04.2024

Turun yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen Hiililounas-hankkeessa tutkittiin kotimaisten kasviproteiinien hiilijalanjälkeä ja kehitettiin reseptejä lounasruokailuun. Hankkeen tulosseminaari pidetään torstaina 11.4.2024 klo 9.00–11.45 Säätiö-salissa Medisiina D -rakennuksessa. Osallistua voi myös etänä. Tapahtuma on avoin kaikille, ja median edustajat ovat tervetulleita.

Workshop: Create & Innovate

Aika

4.4.2024 klo 14.00 - 16.00
(English below.) Tervetuloa mukaan innostavaan tapahtumaan, joka kutsuu kaikki opiskelijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja intohimoiset innovaattorit mukaan! Haluamme kuulla juuri sinun ideasi ja tarjota tilaisuuden pitchata se lyhyesti tapahtumassa. Meillä on paikalla kokeneita mentoreita...

WiseFood Project presents: Morning Coffee Event - Circular Economy

Aika

26.3.2024 klo 9.00 - 10.30
Morning Coffee Event open for everyone on Tuesday, March 26, 2024, from 9:00 to 10:30. This time, the theme is circular economy, and we will hear presentations related to the topic from two companies, ResQ Club and Lapin Maria, and also Boost Turku's Start-up Journey will be introduced, which is...

Multisensory Evaluation of Yogurts (Pilot Study)

Aika

12.3.2024 klo 9.00 - 15.3.2024 klo 16.00
Tervetuloa arvioimaan laktoosittomia jogurtteja ja tekoälyllä luotuja ympäristöjä. Tutkimus toteutetaan yhteistyössä italialaisen yliopiston (Department of Architecture and Industrial Design, University of Campania Luigi Vanvitelli) sekä TY:n Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen kanssa. -----------...