Asiasana: ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Coffee & Concept – Idea Sparring for Future Entrepreneurs

Aika

15.4.2025 klo 9.00 - 10.45
Are you interested in entrepreneurship in the food industry but not sure where to start? Do you have a rough idea, a dream of starting a business, or a concept that’s already taking shape? Join us for a low-threshold sparring session where you can brainstorm, get expert feedback, and learn more...

Kerran kuukaudessa kokoontuva Tieteellis-gastronominen ruokaklubi herättää tarkastelemaan ruoan ominaisuuksia kaikilla aisteilla ja kirvoittaa keskustelua ruokakulttuurista

11.03.2025

Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Flavoria-tutkimusalustan Turussa järjestämissä Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin illoissa maistellaan ja arvioidaan vaihtelevia ruokanäytteitä ja keskustellaan ruokaan liittyvistä ilmiöistä. Kerran kuussa järjestettävät illat ovat maksuttomia ja avoimia.

Tieteellisgastronominen ruokaklubi Turussa / teemana jäätelö

Aika

7.5.2025 klo 17.00 - 19.00
Tieteellisgastronomisessa ruokaklubissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Toukokuun illan teemana on jäätelö. Lämpimästi...

Tieteellisgastronominen ruokaklubi Turussa / teemana kasviöljyt

Aika

5.3.2025 klo 17.00 - 19.00
Tieteellisgastronomisessa ruokaklubissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Maaliskuun illan teemana on kasviöljyt...

Tieteellisgastronominen ruokaklubi Turussa / teemana sipuli

Aika

5.2.2025 klo 17.00 - 19.00
Tieteellisgastronomisessa ruokaklubissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Helmikuun illan teemana on sipuli. Lämpimästi...