Turun yliopistossa tutustutaan tulevaisuuden ruokaelämyksiin 10.12.
Miten tiede, taide ja teknologia voivat maustaa tulevaisuuden ruokailukokemuksia? Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen järjestämässä tilaisuudessa esitellään kansainvälisen ja monitieteisen yhteistyöryhmän tämän syksyn tuloksia. Seminaariosuuden puheenvuoroja voi myös seurata etäyhteydellä.
Aika: perjantai 10.12.2021 klo 12.00–16.00
Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, Turku
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen tilaisuus moniaistilaboratorio Aistikattilassa päättää tämän syksyn neljän tapahtuman sarjan.
Tilaisuudessa esitellään tänä syksynä kansainvälisen taiteilijoista ja tutkijoista koostuvan työryhmän aikaansaannoksia muun muassa virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden maustamasta ruoasta, moniaistisista ruokailukokemuksista ja mikrobien vaikutuksista elintarvikkeisiin.
Englanninkielisessä tapahtumassa kuullaan tutkijoiden puheenvuoroja, näytetään videoesityksiä ja esitellään muutamia demoja syksyn ruokainnovaatioista.
Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt, mutta seminaariosuuden puheenvuorot ovat seurattavissa klo 12–14 etäyhteydellä.