Asiasana: tietotekniikan laitos

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Traceability data & data ecosystems for sustainable choices

Aika

22.11.2024 klo 9.30 - 12.00
Traceability data and data ecosystems in sustainable choices are crucial as they ensure transparency, accountability, and consistency in the environmental impact. In the particular case of restaurants, by tracking and understanding the flow of people and goods, service providers can take decisions...

Turun yliopisto johtaa yli 10 miljoonan euron EU-rahoitteista projektia – tutkijat kehittävät laitteita sydän- ja hengityselinsairauksien ja aivohalvauksen nopeaan tunnistamiseen

17.10.2024

Kansainvälisessä projektissa kehitetään uusia menetelmiä, joiden avulla ensihoitajat pystyvät tunnistamaan kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat, jotka kärsivät sydän- ja hengityselinsairauksista tai aivohalvauksesta. Tavoitteena on lyhentää potilaiden hoitoon kuluvaa aikaa ja parantaa hoitotuloksia.

Laaja yhteishanke kehittää tulevaisuudenkestävää tuotantolaitosta

14.05.2024

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen Turun yliopiston johtamalle laajalle konsortiohankkeelle, jonka tavoitteena on tulevaisuudenkestävä tuotantolaitos. Business Finlandin, yritysten ja yliopistojen rahoittaman hankekokonaisuuden budjetti on yhteensä 11,7 M€. LifeFactFuture-hanke yhdistää life science - ja teknologiayritysten huippuosaamisen sekä suomalaiset tutkijat. Rahoituspäätös on erinomainen esimerkki julkisten tutkimus- ja kehittämispanostusten suuntaamisesta tärkeään tutkimusyhteistyöhön korkeakoulujen ja yritysten välillä.

Nordic summer school on computational microbiome research

Aika

13.8.2024 klo 8.30 - 15.8.2024 klo 17.00
We are excited to announce a new annual training and networking event for microbiome researchers from Nordic countries and beyond. This year's program includes the latest trends and methods in metagenomic assembly, data integration and antibiotic resistance mapping, and industry perspectives. The...

Cleverly innovating together: Reducing food and energy waste in restaurants

Aika

22.3.2024 klo 12.00 - 16.00
Henri Alén, Entrepreneur and Chef, joins us in the conversation with the City of Turku, researchers and industry, discussing how to diminish food and energy waste. The service industry can lead the path of technological innovation while addressing the challenges we are facing in our era and making...

Flavoria-ruokalinjaston testaus

Aika

22.3.2024 klo 10.30 - 11.30
Dining Flow hanke tarjoaa 20 vapaaehtoiselle testaajalle mahdollisuuden testata Flavoria-ruokalinjastoa (Flavoria, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku) 22.3.2024 klo 10:30-11:30. Samalla päivämäärällä järjestämme tapahtuman Kekseliästä innovointia yhdessä: Ravintoloiden ruoka- ja...

Flavoria food line testing

Aika

22.3.2024 klo 10.30 - 11.30
Dining Flow project offers an opportunity for 20 volunteer testers to test the Flavoria food line (Flavoria®, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku) 22 March 2024, at 10.30-11.30am. On the same date we have a seminar Cleverly innovating together: Reducing food and energy waste in restaurants...