Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen yhteystiedot
Postiosoite: Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, 20014 Turun yliopisto
Käyntiosoite: Medisiina, Kiinamyllynkatu 10 (Katso sijainti kartalla).
Yleiset yhteydenotot: nufo-info@utu.fi
Vieras- ja lyhytaikaispysäköintiin suosittelemme Lemminkäisenkadun varrella, henkilöstön parkkitalon vieressä sijaitsevaa Tahkonaukiota.
Flavoria®-tutkimusravintola ja Aistikattila: Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10.
Flavoriaa ja Aistikattilaa koskevat yhteydenotot: flavoria@utu.fi
Johtaja ja varajohtaja
Henkilökunta
Tutkimusryhmät
- Varhainen ravitsemus ja terveys / Kirsi Laitinen, kirsi.laitinen@utu.fi
- Ruokatutkimus / Anu Hopia, anu.hopia@utu.fi
- Aistit ja ruoka / Mari Sandell, mari.sandell@utu.fi
- Probiootti / Seppo Salminen, seppo.salminen@utu.fi
Vierailevat tutkijat
- Akihito Endo, erikoistutkija
- Maria Carmen Collado (IATA, Spain), mcolam(at)iata.csic.es
- Liliane Moraes (Federal University of Vicosa, Brazil)
Dosentit
- Sampo Lahtinen (Danisco/Dupont)
- Miguel Gueimonde (IPLA, Spain)
- Maria Carmen Collado (IATA, Spain)
- Arthur Ouwehand (Danisco/Dupont)
- Reetta Satokari (Helsingin yliopisto)
- Kati Mokkala (Turun yliopisto)
Muu henkilökunta
- Elina Wiik, taloussihteeri, eliwiik@utu.fi
- Anne Jackson, henkilöstöasiantuntija, anne.jackson@utu.fi
- Anne Rumpunen-Virtanen, toimistopalvelut, anruvi@utu.fi