Jukka-Pekka
Suomela
yliopistonlehtori, elintarviketieteet
dosentti, bioteknologian laitos
Ph.D.
Linkit
Asiantuntijuusalueet
lipidikemia
kromatografia
massaspektrometria
elintarvikkeet ja ravitsemus
Julkaisut
Flavonoid diversity in bitter and debittered seeds of Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) (2024)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Lipophilic and Hydrophilic Metabolites as Descriptors of Different Coffee Beverages (2024)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Oxidative stability, oxidation pattern and α-tocopherol response of docosahexaenoic acid (DHA, 22:6n-3)-containing triacylglycerols and ethyl esters (2022)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Supercritical CO2 Extraction of Triterpenoids from Chaga Sterile Conk of Inonotus obliquus (2022)
Molecules
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Non-destructive assessment of vitamin C in foods: a review of the main findings and limitations of vibrational spectroscopic techniques (2022)
European Food Research and Technology
(Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A2))
Silakan rasvapitoisuuden ja rasvojen laadun ajallinen ja alueellinen vaihtelu Saaristomerellä. Tutkimusraportti Hankeno: 93977. [Temporal and regional variation of the Baltic herring fat content and quality in the Archipelago Sea]. Final research report no 93977] (2022)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Andean Native Grains, Quinoa, and Lupin as Sources of Bioactive Components (2022)
(Vertaisarvioitu artikkeli kokoomateoksessa (A3))Effect of daily light integral treatments on free amino acids and sugars contributing flavor and acrylamide formation in potato tubers of Solanum tuberosum L. (2021)
Agricultural and Food Science
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effects of germination and kilning on the phenolic compounds and nutritional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) and kiwicha (Amaranthus caudatus) (2020)
Journal of Cereal Science
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Profile and Content of Residual Alkaloids in Ten Ecotypes of Lupinus mutabilis Sweet after Aqueous Debittering Process (2020)
Plant Foods for Human Nutrition
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))