
Ye
Tian
akatemiatutkija, elintarviketieteet
dosentti, bioteknologian laitos
D.Sc. (Tech), Postdoctoral researcher
Ota yhteyttä
Linkit
Julkaisut
Influence of pre-treatment on composition of iridoids, crocins, and phenolic compounds in Gardenia Fructus oil press residues (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Compositional characteristics of red clover (Trifolium pratense) seeds and supercritical CO2 extracted seed oil as potential sources of bioactive compounds (2024)
Food Innovation and Advances
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Flavonoid diversity in bitter and debittered seeds of Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) (2024)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Phenolic compounds in Nordic berry species and their application as potential natural food preservatives (2023)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)
Comparison of phenolic composition and sensory quality among pear beverages made using Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii (2023)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Effects of fermentation and enzymatic treatment on phenolic compounds and soluble proteins in oil press cakes of canola (Brassica napus) (2023)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Root vegetable side streams as sources of functional ingredients for food, nutraceutical and pharmaceutical applications: The current status and future prospects (2023)
Trends in Food Science and Technology
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)
Variation of chemical and sensory profiles of blackcurrant (Ribes nigrum) juices produced from different cultivars of European origins (2023)
LWT - Food Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Ultrasonication-assisted enzymatic bioprocessing as a green method for valorizing oat hulls (2023)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Effect of enzyme‐assisted hydrolysis on brewer's spent grain protein solubilization – peptide composition and sensory properties (2022)
Applied Food Research
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )