Tanja
Seppälä
elintarviketieteet
tutkijatohtori, elintarviketieteet
PhD, tutkijatohtori
Ota yhteyttä
Linkit
Julkaisut
Comparison of Commercial Fish Proteins’ Chemical and Sensory Properties for Human Consumption (2023)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Alternative approaches to improve the processing and quality of under-utlized fish (2023)
(Artikkeliväitöskirja (G5))Reutilization of berry press residues in minced Baltic herring (Clupea harengus membras) – Effect on lipid oxidation and sensory characteristics during cold storage (2023)
LWT - Food Science and Technology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Baltic herring (Clupea harengus membras) protein isolate produced using the pH-shift process and its application in food models (2022)
Food Research International
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effects of Weak Acids on the Microbiological, Nutritional and Sensory Quality of Baltic Herring (Clupea harengus membras) (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Quality of Protein Isolates and Hydrolysates from Baltic Herring (Clupea harengus membras) and Roach (Rutilus rutilus) Produced by pH-Shift Processes and Enzymatic Hydrolysis (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Comparison of enzymatic and pH shift methods to extract protein from whole Baltic herring (Clupea harengus membras) and roach (Rutilus rutilus) (2021)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Kaiken takana on laadukas raaka-aine – Silakan laadun mittausmenetelmät (2021)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Effect of supercritical CO2 plant extract and berry press cakes on stability and consumer acceptance of frozen Baltic herring (Clupea harengus membras) mince (2020)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Luminometric label array for quantification of metal ions in drinking water – Comparison to human taste panel (2019)
Microchemical Journal
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )