Saila
Mattila
laboratoriomestari, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
Julkaisut
Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Reared in Recirculating Aquaculture System and during Depuration Based on Chemical and Sensory Analysis (2023)
Aquaculture Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Simple ways to improve nutrient content and health profile in different types of foodservice products (2023)
Journal of Foodservice Business Research
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – sensory analyses (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Comparing the taste-modifying properties of nanocellulose and carboxymethyl cellulose (2021)
Journal of Food Science
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Food Consumption and Emotions at a Salad Lunch Buffet in a Multisensory Environment (2020)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Differences in liking of snack products between adolescents and adults (2016)
Seventh European Conference on Sensory and Consumer Research
(O2 Muu julkaisu )
Effects of origin and season on the lipids and sensory quality of European whitefish (Coregonus lavaretus) (2016)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))