
Nora
Logren
projektitutkija, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
väitöskirjatutkija, biolääketieteen laitos
Linkit
Asiantuntijuusalueet
ruoka
kuluttajatutkimus
aistinvarainen tutkimus
kala
Tutkimus
Tutkimukseni keskittyy kalan laatuun ja uusien tuotteiden kehittämiseen liittyviin kuluttaja- ja aistinvaraisiin tutkimuskokonaisuuksiin. Viimeistelen väitöskirjaani, jonka aiheena on selvittää kalan kulutukseen vaikuttavien tekijöiden yhteisvaikutuksia.
Julkaisut
Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Reared in Recirculating Aquaculture System and during Depuration Based on Chemical and Sensory Analysis (2023)
Aquaculture Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effects of Weak Acids on the Microbiological, Nutritional and Sensory Quality of Baltic Herring (Clupea harengus membras) (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – chemical analyses and nutritional quality (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – sensory analyses (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – technological properties (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Kaiken takana on laadukas raaka-aine – Silakan laadun mittausmenetelmät (2021)
(D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys )Hops compounds modulatory effects and 6-prenylnaringenin dual mode of action on GABAA receptors (2020)
European Journal of Pharmacology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))