Nora
Logren
Project Researcher, Nutrition and Food Research Center (NuFo)
Doctoral Researcher, Institute of Biomedicine
Publications
Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Reared in Recirculating Aquaculture System and during Depuration Based on Chemical and Sensory Analysis (2023)
Aquaculture Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effects of Weak Acids on the Microbiological, Nutritional and Sensory Quality of Baltic Herring (Clupea harengus membras) (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Kaiken takana on laadukas raaka-aine – Silakan laadun mittausmenetelmät (2021)
(D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys )Analytical tools to support the development of new protein ingredients – chemical analyses and nutritional quality (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – sensory analyses (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – technological properties (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Hops compounds modulatory effects and 6-prenylnaringenin dual mode of action on GABAA receptors (2020)
European Journal of Pharmacology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))