Millaista ruokaa syömme tulevaisuudessa ja miten taataan ruoan riittävyys? - lue uusin Futuuri 1/2013!
26.02.2013
Millaista ruokaa syömme tulevaisuudessa? Tuotetaanko ruokamme laboratorioissa vai jatkuuko ruoantuotanto entisellään? Miten taataan ruoan riittävyys, jos pelloilla aletaan tuottaa ruoan sijasta biopolttoaineiden tai kasvipohjaisten muovien raaka-ainetta? Millaiset ovat kuluttajien vaikutusmahdollisuudet ruoantuottamiseen?
Näitä ja monia muita ruoan tulevaisuutta koskevia kysymyksiä käsitellään ensi kesäkuussa Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen, Tulevaisuudentutkimuksen Verkostoakatemian ja Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT:n järjestämässä konferenssissa "Futures for Food".
Uusimmassa Futuurissa 1/2013:
- Ekoinnovaatiohaaste: Mahdollisuuksia yrityksille ja tie resurssitehokkuuteen
- Uusiutuvan energian kehitysyhteistyöprojektien haasteet
- Tulevaisuussanastoa: CLA työkaluna tulevaisuusprosesseissa
- Futures for Food -konferenssi pureutuu ruoan tulevaisuuksiin
- Tulevaisuuskolumni: Ruoka ja tulevaisuus - käsittämätön määrä ulottuvuuksia; Professori Sirpa Kurppa, MTT
- Tulevia tapahtumia, viimeisimmät julkaisut sekä esittelyssä uusia Tutulaisia