Kotimaisen ruoantuotannon haasteena proteiiniomavaraisuus. Lue lisää uusimmasta Futuurista 4/2016

09.12.2016

​Suomi on valkuaiskasvien merkittävä nettotuoja. Pääasiassa soijaa, rypsiä ja rapsia
tuodaan vuosittain noin 150 milj. kiloa ja tämän pääasiassa rehuksi käytettävän täydennysvalkuaisen omavaraisuus on vain 15 %. Novel Protein Sources for Food Security (ScenoProt) -hankkeen tavoitteena on selvittää, kuinka valkuaisomavaraisuus nostetaan 60 prosenttiin vuoteen 2030 mennessä.

Lue lisää tästä ja muista ajankohtaisista teemoistamme uusimmasta Futuurista.

Samalla haluamme toivottaa kaikille Futuurin lukijoille oikein rauhallista Joulua sekä menestystä tulevalle vuodelle 2017!

 

Futuurissa 4/2016

  • Tuntemattomien tulevaisuuksien edessä ennakoinnin välttämättömyys korostuu. Tulevaisuuskonferenssi kesäkuussa 2017 teemalla "Futures of a Complex World"
     
  • Kotimaisen ruoantuotannon haasteena proteiini
     
  • Tulevaisuuskolumni: "Kansainvälisen koulutusyhteistyön
    arkipäivää", Juha Kaskinen, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen johtaja
     
  • Onko ennakointiosaamisesi ajan tasalla?
     
  • Tulevaisuudentutkimuksen maisteriohjelma kouluttaa asiantuntijoita vaativiin ennakointitehtäviin: haku on avoinna 1.12.2016–13.1.2017
     
  • Ajankohtaiset tapahtumat ja kurssit; uusimmat julkaisut
     
 


Luotu 09.12.2016 | Muokattu 09.12.2016