Keskuksemme on mukana useissa erilaisissa tutkimus- ja kehityshankkeissa, jotka liittyvät ruokaan, ravitsemukseen, terveyteen, kestävään kehitykseen ja ruokaketjun kehittämiseen. Tutustu hankkeisiin tarkemmin alla!
ARCANA
BIODIFUL
Blue Products 3.0
Dining Flow
FinFoodNet – Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä
Hiililounas
Green and Sustainable Educators (GREASE)
Laatukalaa pakkasesta ja PFAS haltuun
LUKAKER
Liikunnan ja ruoan testialustapalvelut (LiRu)
Me, My Health and My Food (MeHeFo)
Olfactory Cultural Studies
Ravitsemus- ja terveystutkimukset
Ruokaperinteet tutuksi
Ruoan raaka-aineiden elinkaarilaskenta luontokadon ehkäisyssä (RELE)
Tradinnovations
Seinäjoen kaupunkiruokastrategia ja sen vaikuttavuusanalyysi
Virtual and immersive technologies in food experience
WiseFood - resurssiviisaat ruokaketjut