Sari
Hakanen
tohtorikoulutettava (tutkijakoulut), elintarviketieteet
väitöskirjatutkija, bioteknologian laitos
Ota yhteyttä
Asiantuntijuusalueet
Aistinvarainen arviointi
Aromien kemia
Kaura
Kaasukromatografia-olfaktometria
Biografia
1. vuoden tohtorikoulutettava Elintarvikekemian ja -kehityksen yksikössä.
Julkaisut
Production and simulated digestion of high-load beads containing Schizochytrium oil encapsulated utilizing prilling technique (2024)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Wholegrain oat quality indicators for production of extruded snacks (2023)
LWT - Food Science and Technology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Food Fortification Using Spray-Dried Emulsions of Fish Oil Produced with Maltodextrin, Plant and Whey Proteins - Effect on Sensory Perception, Volatiles and Storage Stability (2022)
Molecules
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Volatile compounds contributing to the odour of oats (2022)
Weurman Flavour Research Symposium
(Vertaisarvioitu artikkeli konferenssijulkaisussa (A4))