Niina
Kelanne
väitöskirjatutkija, elintarviketieteet
yliopisto-opettaja, elintarviketieteet
D.Sc in Technology (Food Development)
Linkit
Julkaisut
Potential of cyclodextrins in food processing for improving sensory properties of food (2024)
Food Innovation and Advances
(Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A2))
Chemical and sensory characteristics of lingonberry (Vaccinium vitis-idaea) alcoholic beverages produced using Saccharomyces cerevisiae, Torulaspora delbrueckii and Metschnikowia pulcherrima yeasts (2024)
Food Bioscience
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Lachancea thermotolerans fermentative metabolism is enhanced by chitosan under winemaking conditions (2024)
LWT - Food Science and Technology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Combined Use of Schizosaccharomyces pombe and a Lachancea thermotolerans Strain with a High Malic Acid Consumption Ability for Wine Production (2023)
Fermentation
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Composition of Sugars, Organic Acids, Phenolic Compounds, and Volatile Organic Compounds in Lingonberries (Vaccinium vitis-idaea L.) at Five Ripening Stages (2023)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effect of ripening temperature on the chemical composition of lingonberries (Vaccinium vitis-idaea L.) of northern and southern origin (2023)
Food Research International
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Exploring the Sensory Properties and Preferences of Fruit Wines Based on an Online Survey and Partial Projective Mapping (2023)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Influence of different Lachancea thermotolerans strains in the wine profile in the era of climate challenge (2022)
FEMS Yeast Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Innovatiivista tuotekehitystä monialaisella yhteistyöopetuksella (2022)
Kehittyvä elintarvike
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Comparison of volatile compounds and sensory profiles of alcoholic black currant (Ribes nigrum) beverages produced with Saccharomyces, Torulaspora, and Metschnikowia yeasts (2022)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))