![Amruta Kulkarni profiilikuva](/sites/default/files/styles/profile_picture_horizontal/public/images/profile/1159080.jpg?itok=LcMABPoz)
Amruta
Kulkarni
elintarviketieteet
M.Tech. Food Biotechnology Engineering
Julkaisut
Influence of Dietary Triacylglycerol Structure on the Accumulation of Docosahexaenoic Acid [22:6(n-3)] in Organs in a Short-Term Feeding Trial with Mildly Omega-3 Deficient Rats (2024)
Molecular Nutrition and Food Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Corrigendum to 'Bioavailability of docosahexaenoic acid 22:6(n-3) from enantiopure triacylglycerols and their regioisomeric counterpart in rats' [Food Chem. 283 (2019) 381-389] (2023)
Food Chemistry
(O2 Muu julkaisu )
Correction: Kulkarni et al. Tissue-Specific Content of Polyunsaturated Fatty Acids in (n-3) Deficiency State of Rats. Foods 2021, 11, 208 (2023)
Foods
(O2 Muu julkaisu )
Effect of Omega-3 Deficiency and Positional Distribution of Docosahexaenoic Acid in Triacylglycerols on Tissue Lipids in Rats (2023)
(Artikkeliväitöskirja (G5))Tissue-Specific Content of Polyunsaturated Fatty Acids in (n-3) Deficiency State of Rats (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Bioavailability of docosahexaenoic acid 22:6(n-3) from enantiopure triacylglycerols and their regioisomeric counterpart in rats (2019)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Distinct Patterns in Human Milk Microbiota and Fatty Acid Profiles Across Specific Geographic Locations (2016)
Frontiers in Microbiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))