Tutustuminen Flavoriaan ja Aistikattilaan
Aika
23.5.2023 klo 9.00 - 11.30
Flavoria®-tutkimusalusta: tieteellistä ja kaupallista tutkimusta aidossa ravintola-ja kahvilaympäristössä.
Tutustumme mm. Sodexo Oy:n operoimaan lounasravintolaan, jossa on älykkäät, vaa’oilla varustetut linjastot sekä biojätepisteet, joilla kerätään pitkäaikaisdataa ihmisten ruokavalinnoista ja biojätemääristä sekä moniaistineen tutkimustilaan Aistikattilaan.
Aikataulu ja tarkempi ohjelma päivitetään myöhemmin.
Ilmoittaudu:
https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=15427
Tutustumme mm. Sodexo Oy:n operoimaan lounasravintolaan, jossa on älykkäät, vaa’oilla varustetut linjastot sekä biojätepisteet, joilla kerätään pitkäaikaisdataa ihmisten ruokavalinnoista ja biojätemääristä sekä moniaistineen tutkimustilaan Aistikattilaan.
Aikataulu ja tarkempi ohjelma päivitetään myöhemmin.
Ilmoittaudu:
https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=15427