Flavoria Innovation Festival Kick off
Time
13.11.2023 at 11.00 - 12.30
(English below)
Flavoria Innovation Festival -kick off 13.11.2023 klo 11.00–12.00
Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja yrittäjyydestä sekä kestävästä johtajuudesta.
Päivämäärä: 13.11.2023
Aika: klo 11.00–12.30
Paikka: Spark Up, Tykistökatu 4 B, Turku
Ohjelma:
11.00 Flavoria Innovation Festival -esittely – Emma Sivula
11.15 Innovaatio ja yrittäjyys – Ronny Eriksson
11.35 Kestävä johtajuus – Satu Teerikangas, johtamisen ja organisoinnin professori, Turun kauppakorkeakoulu
12.00 Kahvitarjoilu
Tilaisuus on englanninkielinen. Ilmoittaudu mukaan täältä.
Flavoria Innovation Festival on eri oppilaitosten ja koulutusalojen opiskelijoille suunnattu mukaansatempaava viikon mittainen tapahtuma. Opiskelijat työskentelevät monialaisissa tiimeissä ratkoen yritysten todellisia haasteita, jotka liittyvät ruokaketjuun ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä ohjaa koko viikon ajan Design Sprint -prosessi, ja asiantuntijamentorit tarjoavat jatkuvaa tukea ja ohjausta.
Tapahtuma toteutetaan osana WiseFood-projektia, joka toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin, Turun ammatti-instituutin ja Turun yliopiston kanssa. WiseFood-hankkeen tavoitteena on vahvistaa resurssiviisaasti tuotettujen ja valmistettujen ruokatuotteiden markkinoita Turun seudulla. Hankkeessa kehitetään ruokaketjujen kiertotalouden mukaisia liiketoimintaekosysteemejä. Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan rakenne-kehitysrahasto (EAKR).
***
Flavoria Innovation Festival kick off - November 13, 2023, from 11:00 AM to 12:00 PM
Welcome to the open-to-all Flavoria Innovation Festival opening event, where this year's business challenges will be introduced, and inspiring talks on innovation, entrepreneurship, and sustainable leadership will be presented.
Date: November 13, 2023
Time: 11:00 AM - 12:30 PM
Location: Spark Up, Tykistökatu 4 B, Turku
Program:
11:00 Introduction to Flavoria Innovation Festival – Emma Sivula
11:15 Innovation and Entrepreneurship – Ronny Eriksson
11:35 Sustainable Leadership – Satu Teerikangas, Professor of Management and Organization, Turku School of Economics
12:00 Coffee Service
The event will be conducted in English. Register for the event here.
Flavoria Innovation Festival is an engaging week-long event for students from different educational institutions and fields. Students work in interdisciplinary teams to solve real challenges posed by companies related to the food supply chain and sustainable development goals. The development of innovative solutions is guided by the Design Sprint process throughout the week, with expert mentors providing continuous support and guidance.
The event is part of the WiseFood project, carried out in collaboration with the City of Turku, Turku Vocational Institute, and the University of Turku. The goal of the WiseFood project is to strengthen the market for resource-efficiently produced and manufactured food products in the Turku region. The project aims to develop business ecosystems in line with circular economy principles in the food supply chain. The project is funded by the European Regional Development Fund (ERDF).
Flavoria Innovation Festival -kick off 13.11.2023 klo 11.00–12.00
Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja yrittäjyydestä sekä kestävästä johtajuudesta.
Päivämäärä: 13.11.2023
Aika: klo 11.00–12.30
Paikka: Spark Up, Tykistökatu 4 B, Turku
Ohjelma:
11.00 Flavoria Innovation Festival -esittely – Emma Sivula
11.15 Innovaatio ja yrittäjyys – Ronny Eriksson
11.35 Kestävä johtajuus – Satu Teerikangas, johtamisen ja organisoinnin professori, Turun kauppakorkeakoulu
12.00 Kahvitarjoilu
Tilaisuus on englanninkielinen. Ilmoittaudu mukaan täältä.
Flavoria Innovation Festival on eri oppilaitosten ja koulutusalojen opiskelijoille suunnattu mukaansatempaava viikon mittainen tapahtuma. Opiskelijat työskentelevät monialaisissa tiimeissä ratkoen yritysten todellisia haasteita, jotka liittyvät ruokaketjuun ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä ohjaa koko viikon ajan Design Sprint -prosessi, ja asiantuntijamentorit tarjoavat jatkuvaa tukea ja ohjausta.
Tapahtuma toteutetaan osana WiseFood-projektia, joka toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin, Turun ammatti-instituutin ja Turun yliopiston kanssa. WiseFood-hankkeen tavoitteena on vahvistaa resurssiviisaasti tuotettujen ja valmistettujen ruokatuotteiden markkinoita Turun seudulla. Hankkeessa kehitetään ruokaketjujen kiertotalouden mukaisia liiketoimintaekosysteemejä. Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan rakenne-kehitysrahasto (EAKR).
***
Flavoria Innovation Festival kick off - November 13, 2023, from 11:00 AM to 12:00 PM
Welcome to the open-to-all Flavoria Innovation Festival opening event, where this year's business challenges will be introduced, and inspiring talks on innovation, entrepreneurship, and sustainable leadership will be presented.
Date: November 13, 2023
Time: 11:00 AM - 12:30 PM
Location: Spark Up, Tykistökatu 4 B, Turku
Program:
11:00 Introduction to Flavoria Innovation Festival – Emma Sivula
11:15 Innovation and Entrepreneurship – Ronny Eriksson
11:35 Sustainable Leadership – Satu Teerikangas, Professor of Management and Organization, Turku School of Economics
12:00 Coffee Service
The event will be conducted in English. Register for the event here.
Flavoria Innovation Festival is an engaging week-long event for students from different educational institutions and fields. Students work in interdisciplinary teams to solve real challenges posed by companies related to the food supply chain and sustainable development goals. The development of innovative solutions is guided by the Design Sprint process throughout the week, with expert mentors providing continuous support and guidance.
The event is part of the WiseFood project, carried out in collaboration with the City of Turku, Turku Vocational Institute, and the University of Turku. The goal of the WiseFood project is to strengthen the market for resource-efficiently produced and manufactured food products in the Turku region. The project aims to develop business ecosystems in line with circular economy principles in the food supply chain. The project is funded by the European Regional Development Fund (ERDF).