Saska
Tuomasjukka
Senior Researcher, Nutrition and Food Research Center (NuFo)
Publications
Addressing the biodiversity crisis via leadership – An interdisciplinary review, concept development & research agenda (Presentation at the Corporate Responsibility Research Conference (CRRC) 2023) (2023)
Corporate Responsibility Research Conference, CRRC
(O2 Muu julkaisu )
Quality of Protein Isolates and Hydrolysates from Baltic Herring (Clupea harengus membras) and Roach (Rutilus rutilus) Produced by pH-Shift Processes and Enzymatic Hydrolysis (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effect of supercritical CO2 plant extract and berry press cakes on stability and consumer acceptance of frozen Baltic herring (Clupea harengus membras) mince (2020)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Ravitsemusohjauksessa on huomioitava muutakin kuin suositukset - Toimivia työvälineitä lapsiperheen ruokakäyttäytymisen parantamiseen (2010)
Duodecim
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))