Priscilla
Ollennu-Chuasam
Food Sciences
Doctoral Researcher, Department of Life Technologies
Contact
Publications
Compositional characteristics of red clover (Trifolium pratense) seeds and supercritical CO2 extracted seed oil as potential sources of bioactive compounds (2024)
Food Innovation and Advances
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Lipophilic and Hydrophilic Metabolites as Descriptors of Different Coffee Beverages (2024)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Silakan rasvapitoisuuden ja rasvojen laadun ajallinen ja alueellinen vaihtelu Saaristomerellä. Tutkimusraportti Hankeno: 93977. [Temporal and regional variation of the Baltic herring fat content and quality in the Archipelago Sea]. Final research report no 93977] (2022)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Identification and Quantification of Avenanthramides and Free and Bound Phenolic Acids in Eight Cultivars of Husked Oat (Avena sativa L) from Finland (2018)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))