Mohammed
Sazzad
Food Sciences
Postdoctoral Researcher, Food Sciences
Postdoctoral Researcher
Contact
Links
Areas of expertise
Analytical Biochemistry
Biophysics
Food Chemistry
Lipids and Membranes.
Publications
Effect of phosphatidylcholine regioisomerism on lateral segregation of milk sphingomyelin in bilayer membranes (2024)
Chemistry and Physics of Lipids
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Advanced Tandem Mass Spectrometric Analysis of Complex Mixtures of Triacylglycerol Regioisomers: A Case Study of Bovine Milk Fat (2024)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
A novel UHPLC-ESI-MS/MS method and automatic calculation software for regiospecific analysis of triacylglycerols in natural fats and oils (2022)
Analytica Chimica Acta
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))