Uudistuva monikulttuurisuuden asiantuntijan erikoistumiskoulutus 2023-2024 - haku auki 27.11. saakka
Opiskele työn ohessa monikulttuurisuuden asiantuntijaksi!
Opiskele työn ohessa monikulttuurisuuden asiantuntijaksi!
Lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikutetaan kouluarjen moninaisissa vuorovaikutustilanteissa ja kohtaamisissa. Opettajille suunnattu kouluhyvinvoinnin erikoistumiskoulutus käynnistyy marraskuulla 2021. Haku Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen järjestämään koulutukseen on avoinna 31.8. saakka. Koulutukseen valittavat opettajat pääsevät kehittämään oman koulunsa tai kuntansa kouluhyvinvointia sekä osallistumaan valtakunnalliseen kouluhyvinvoinnin asiantuntijaverkostoon.
Monikulttuurisuuden asiantuntijan erikoistumiskoulutus (40 op) tarjoaa eri alojen ammattilaisille mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistaan kansainvälisestä liikkuvuudesta, maahanmuutosta ja maahanmuuton hallinnasta, kotoutumisesta, kulttuurisesta moninaisuudesta sekä monikielisyydestä. Koulutus antaa valmiudet monikulttuurisuuden hyödyntämiseen työelämän voimavarana.
Turun yliopistossa käynnistyy marraskuussa 2020 järjestyksessään viides kouluhyvinvoinnin erikoistumiskoulutus. Haku koulutukseen on auki 21.9.2020 asti.
Etsitkö mahdollisuuksia osaamisesi päivittämiseen ja syventämiseen työelämän muuttuviin tarpeisiin? Suuntaisitko uudelle uralle? Tarvitseeko työyhteisösi kumppanin osaamisen kehittämiseen?
Psykonet-yliopistoverkosto on tammikuussa avannut hakuun viisi erikoispsykologikoulutusohjelmaa. Lasten ja nuorten, neuropsykologian, terveyspsykologian sekä työ- ja organisaatiopsykologian koulutusten rinnalle uudeksi kokonaisuudeksi on luotu kliinisen mielenterveyspsykologian erikoispsykologikoulutus. Haku ohjelmiin on tammikuussa, koulutus alkaa syksyllä.
Opettajien erikoistumiskoulutus edistää työelämässä jo toimivien opettajien ammatillista kehittymistä. Kasvatustieteiden tiedekunnan tarjoamat erikoistumiskoulutukset kehittävät opettajista digiympäristöjen, kouluhyvinvoinnin sekä monikulttuurisuuden erityisasiantuntijoita.
Tiedekunnassa tarjottava täydentävä koulutus pohjaa akateemisen tutkimuksen ja käytännön kokemuksen yhdistämiseen.