Biolääketieteen ja lääkekehityksen tutkinto-ohjelma, luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

  • olet kiinnostunut luonnontieteistä ja lääketieteestä
  • haluat perehtyä sairauksien synnyn selvittämiseen ja hoitojen kehittämiseen

Biolääketieteen koulutuksesta valmistuu osaajia lääke-, terveys- ja bioalan tutkimus- ja tuotekehitystehtäviin sekä muihin alan asiantuntijatehtäviin julkiselle ja yksityiselle sektorille. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet myös biolääketieteelliseen tutkimustyöhön ja edelleen tutkijan uralle tieteellisen jatkokoulutuksen kautta.

Opiskelu on poikkitieteellistä ja kurssit ovat monipuolisia ja aihepiiriltään vaihtelevia. Opinnoissa teoria ja käytännönläheisyys yhdistyvät. Ryhmäkoot ovat pieniä, ja saat näin yksilöllistä opetusta ja ohjausta. Maisterivaiheessa opetus tapahtuu englannin kielellä valmistaen opiskelijoita kansainvälisessä työympäristössä työskentelyyn.

Utulahettilaat2024 Nea Lapinen hero
Erittäin laajat työllistymis- ja jatko-opintomahdollisuudet mahdollistavat omannäköisen, uniikin urapolun sekä mahdollisuuden seurata omia kiinnostuksen kohteita.
Nea Läpinen
biolääketieteen opiskelija
Get inspired by the future.
Meiltä valmistut työhön, joka inspiroi ja innostaa.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia

Koulutuksen sisällön suunnittelussa on lähdetty työelämän näkökulmasta. Biolääketieteen koulutuksesta valmistunut filosofian maisteri voi työskennellä esimerkiksi:

  • tutkijana yrityksissä, tutkimuslaitoksissa tai yliopistoissa
  • tutkijana ja asiantuntijana kehitys-, laadunvarmistus- tai markkinointitehtävissä lääke-, diagnostiikka- ja elintarviketeollisuudessa
  • asiantuntija- ja viranomaistehtävissä kansallisissa ja kansainvälisissä lääke-, elintarvike- ja kemikaalivirastoissa
  • bio- ja terveysalan yrittäjänä

 Mihin työtehtäviin vastaavista koulutuksista valmistuneet ovat sijoittuneet? Katso töissä.fi-palvelusta pääaineena biotieteet tai lääkehitys

Sinua voisi kiinnostaa myös

 

 

Asiasanat: biolääketiede